Specialistisch onderhoud

Onze specialistische afdeling beschikt over alle kennis en expertise op het gebied van specialistische reiniging. Of het nu gaat om specialistisch vloeronderhoud, industriële schoonmaak, dieptereiniging of calamiteitenschoonmaak. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Fill 1 Neem contact op

Specialist op vele terreinen

Schoon en veilig

Vloeronderhoud

Een goed onderhouden vloer draagt bij aan de uitstraling van uw gebouw en veiligheid van de gebruikers. Ook verlengd gedegen vloeronderhoud de levensduur van uw vloer aanzienlijk. Als specialist op het gebied van vloeronderhoud kunnen wij alle vloersoorten optimaal voor u behandelen. Iedere vloersoort vraagt om een andere aanpak. Met behulp van innovatieve methoden maken wij uw vloer schoon, herstellen we beschermlagen en voorkomen we valgevaar door gladheid. Desgewenst voeren wij gladheidsmetingen uit om te verzekeren dat de vloeren voldoen aan de gestelde eisen. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of het zetten van een proefstuk.

Verlengt de levensduur, verbetert de uitstraling
Industriële schoonmaak

Optimale hygiëne en veiligheid is van groot belang in de industrie. Onze industriële reinigers weten dit als geen ander. Dagelijks verzorgen wij industriële schoonmaak in de food- en non food sector. Wij reinigen hierbij niet alleen de gebouwen maar ook de installaties, machines en productielijnen. Wij bieden een professionele reiniging middels innovatieve methodieken en een volledig digitaal platform waarin onder meer de planning, uitvoering en kwaliteitsaudits worden verwerkt. Zo heeft u real time inzicht in de status van de reiniging van uw productie omgeving.
Ook voor incidentele opdrachten ben u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om (hogedruk)reiniging van installaties, materieel of terreinen of de verwijdering van graffiti. Onze professionals helpen u graag.

Dieptereiniging

Professionele dieptereiniging voor optimaal behoud en een maximale hygiëne. Dat is waar wij voor staan. Wij verzorgen een professionele dieptereiniging van uw keuken en sanitaire ruimten. Onze keukenreiniging voldoet hierbij aan de HACCP regelgeving. Tijdens een dieptereiniging demonteren wij desgewenst apparatuur en componenten zodat er ook op de moeilijk bereikbare plaatsen gereinigd wordt. Dit verbetert niet alleen de hygiëne maar verlengd ook de levensduur. Daarnaast vervangen wij de kitnaden. Ook de reiniging van vetkanalen, ventilatiesytemen en andere afzuiginstallaties kunnen wij volledig voor u verzorgen.

Calamiteitenschoonmaak

Visschedijk is 24/7 bereikbaar om u bij te staan bij salvage. Ingeval van schade door water, brand of klimaat neemt u contact op met onze meldkamer. Ons deskundige team is snel ter plaatse met de juiste oplossing. Zo ontzorgen wij u en beperken wij de gevolgschade. Is het eerste werk gedaan dan kijken wij samen met u en de verzekeraar naar de benodigde vervolgstappen voor verder herstel.