Schoonmaak

Schoonmaak

Met passie maken wij uw gebouw kraakhelder en schoon. Wilt u weten waarom? Klik dan hier.

Diensten
Catering & Horeca

Catering & Horeca

Veelzijdige catering met een gastvrije glimlach. Wilt u met ons aan tafel? Klik dan hier.

Diensten
Facilitair totaal

Facilitaire Services

Slim en efficiënt uw facilitaire diensten geregeld. Hoe we dat doen? Klik dan hier.

Diensten
Facilitaire producten

Facilitaire producten

Inkoop, logistiek en service van facilitaire producten. Van handdoek tot koffie-automaat. Een hele zorg minder.

Direct contact
074 3030 800
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
Zorg

Schoonmaak zonder zorgen

Binnen de zorg draait de schoonmaak om het volgen van protocollen. Schoonmaak is echter ook mensenwerk, dat beseft Visschedijk als sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf zich als geen ander.

Onze leidinggevenden en schoonmaakmedewerkers communiceren niet alleen met de verantwoordelijke voor het schoonmaakcontract, maar ook met uw medewerkers die verantwoordelijk zijn op de afdeling. Direct contact op de afdeling is van groot belang voor een succesvolle dienstverlening. Controles worden op afdelingsniveau met u geëvalueerd.

Het naleven van de protocollen staat voorop. Door instructie, herinstructie en onze medewerkers zelf laten vertellen hoe een protocol werkt borgen wij dat de protocollen worden nageleefd. Uiteraard betrekken wij u, uw kennis en met name de kennis van uw infectiepreventie-team bij de instructie die wij onze medewerkers geven.

Hygiëne is een vereiste, maar belangrijk is ook dat uw gasten de beleving hebben van een schoon gebouw en van de gastvrijheid van onze medewerkers. Dit is waar wij, zoals wij weten uit ervaring, op worden beoordeeld. Onze schoonmaakmedewerkers zijn daarom zichtbaar en prominent aanwezig.

Visschedijk legt de verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Op afdelingsniveau werken de medewerkers als team samen, gecoacht door een schoonmaakcoördinator. Uit ervaring binnen ziekenhuizen en zorginstellingen weten wij dat autonomie en beslissingsbevoegdheid cruciale factoren zijn om de beste personeelsleden te behouden en zo kunnen wij direct inspelen op uw eisen en specifieke wensen.