Schoonmaak

Schoonmaak

Met passie maken wij uw gebouw kraakhelder en schoon. Wilt u weten waarom? Klik dan hier.

Diensten
Catering & Horeca

Catering & Horeca

Veelzijdige catering met een gastvrije glimlach. Wilt u met ons aan tafel? Klik dan hier.

Diensten
Facilitair totaal

Facilitaire Services

Slim en efficiënt uw facilitaire diensten geregeld. Hoe we dat doen? Klik dan hier.

Diensten
Facilitaire producten

Facilitaire producten

Inkoop, logistiek en service van facilitaire producten. Van handdoek tot koffie-automaat. Een hele zorg minder.

Direct contact
074 3030 800
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
Kantoor

Visschedijk als onderdeel van uw bedrijfscultuur

Het schoonmaken van bedrijfspanden en kantoren is een vak apart. Tegenwoordig is er bij veel bedrijven sprake van een wisselende bezettingsgraad, door het ‘nieuwe werken’ met flexplekken. Doordat wij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie leggen gaan medewerkers van Visschedijk hier flexibel mee om.

Visschedijk werkt altijd met vaste teams. Onze medewerkers worden daardoor een bekend gezicht binnen uw organisatie en voelen zich ook onderdeel van uw organisatie. U weet altijd wie in uw gebouw aanwezig is en wie het alarm inschakelt.

Bij Visschedijk is persoonlijk contact belangrijk. Hierbij maken we gebruik van korte lijnen, zowel binnen als buiten de organisatie. Onze medewerkers zijn proactief in de communicatie met u en uw collega’s en bovenal geldt afspraak is afspraak!

Schoonmaakmedewerkers van Visschedijk zijn verzorgd, professioneel gekleed en altijd gastvrij. Geen wonder dat Visschedijk steeds meer wordt gevraagd overdag schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Hierdoor zijn onze medewerkers ook het visitekaartje van uw organisatie!