Schoonmaak

Schoonmaak

Met passie maken wij uw gebouw kraakhelder en schoon. Wilt u weten waarom? Klik dan hier.

Diensten
Catering & Horeca

Catering & Horeca

Veelzijdige catering met een gastvrije glimlach. Wilt u met ons aan tafel? Klik dan hier.

Diensten
Facilitair totaal

Facilitaire Services

Slim en efficiënt uw facilitaire diensten geregeld. Hoe we dat doen? Klik dan hier.

Diensten
Facilitaire producten

Facilitaire producten

Inkoop, logistiek en service van facilitaire producten. Van handdoek tot koffie-automaat. Een hele zorg minder.

Direct contact
074 3030 800
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
Industrie

Bedrijfszekerheid als uitgangspunt, zodat u kunt blijven produceren.

Door het grote aantal opdrachtgevers in o.a. de levensmiddelenindustrie, metaalindustrie en machinebouwindustrie weten wij hoe wij onze dienstverlening moeten aanpassen aan uw primaire (productie)proces. Wij dragen bij aan de kwaliteit van uw productieproces door het inzetten van ervaren en opgeleide specialisten. Visschedijk is zich bewust van de veiligheidsrisico’s en hygiëne-risico’s van schoonmaak in een productieomgeving en is als geen ander in staat de risico’s te identificeren, te analyseren en te beheersen.

Veilig werken staat bij Visschedijk voorop. Onze medewerkers beschikken over de PBM’s (persoonlijke bescherming middelen) die ze nodig hebben, zijn in bezit van de benodigde VCA-certificaten en zijn proactief in de communicatie.

Specialisten van Visschedijk zijn flexibel inzetbaar. Samen met een brede kennis, veel ervaring en een uitstekende opleiding kunnen zij er voor zorgen dat uw bedrijf zo optimaal mogelijk kan blijven draaien, ook tijdens piekmomenten.

Bij calamiteiten hebben wij de beschikking over een 24-uurs calamiteitendienst (24/365), bereikbaar via een meldkamer. Wij zorgen er voor dat uw productieproces zo snel mogelijk weer optimaal draait.