Schoonmaak

Schoonmaak

Met passie maken wij uw gebouw kraakhelder en schoon. Wilt u weten waarom? Klik dan hier.

Diensten
Catering & Horeca

Catering & Horeca

Veelzijdige catering met een gastvrije glimlach. Wilt u met ons aan tafel? Klik dan hier.

Diensten
Facilitair totaal

Facilitaire Services

Slim en efficiënt uw facilitaire diensten geregeld. Hoe we dat doen? Klik dan hier.

Diensten
Facilitaire producten

Facilitaire producten

Inkoop, logistiek en service van facilitaire producten. Van handdoek tot koffie-automaat. Een hele zorg minder.

Direct contact
074 3030 800
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

Een kwestie van balans

Visschedijk heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Hiermee geeft Visschedijk aan zich verantwoordelijk te voelen voor het verbeteren van duurzame marktcondities, verbetering van werk- en arbeidsomstandigheden en versterking van de kwaliteit van de dienstverlening en het milieu.

Als organisatie zijn wij in staat u te helpen bij een goede invulling van uw MVO-beleid. Wij hechten er veel waarde aan om u bij onze activiteiten rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te betrekken.

Visschedijk kiest voor een cultuur waarbij de belangen van zowel klanten, medewerkers en het bedrijf voorop staat. Een goede balans tussen mensen (people), milieu (planet) en bedrijf (profit) is de essentie om betere resultaten te behalen.

Visschedijk onderstreepte eerder haar sociale meerwaarde door de Prestatieladder Socialer Ondernemen op de hoogst haalbare trede te behalen.

Betrokken, gemotiveerde, vitale en vakkundige medewerkers maken het verschil in onze markt. Het ontwikkelen van onze medewerkers is daarmee een basisvoorwaarde voor succes. Aandacht voor onze medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk creëert binding met onze organisatie en zal leiden tot een hogere tevredenheid en betrokkenheid.

Het Visschedijk Duurzaam Vitaal Programma

Gezond en veilig werken staat binnen onze organisatie voorop. Deze visie heeft ons gebracht tot het ontwikkelen van een vitaliteitsbeleid gericht op duurzame inzetbaarheid. De huidige verzuimcijfers geven aan dat intensivering van het vitaliteitbeleid nodig is. In samenwerking met een externe partij zullen wij onze collega’s op de klantlocaties bezoeken. Middels een quick scan wordt er ondermeer gekeken naar de persoonlijke werkomgeving, werkhouding, werksfeer, persoonlijke problematiek en de relatie met de organisatie waar zij werkzaam zijn.

Op basis van de quick scan wordt er een begeleidingsprogramma ontwikkeld, waarvan de uitvoering circa 7 maanden zal duren. Tijdens de begeleidingssessies wordt de werknemer geleerd wat hij/zij kan doen om de klachten te reduceren en herhaling te voorkomen.