Duurzaamheid

Wij voeren onze bedrijfsvoering op basis van onze visie ‘Vakmanschap verbindt. Oog voor onze maatschappij verbroedert’ Daarmee zit maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) verweven in ons DNA en in dat van onze medewerkers.

In onze duurzaamheidsvisie hebben we onze ambities op het gebied van MVO en duurzaamheid vastgelegd. Daarbij hebben we drie hoofdthema’s gekozen waarop wij ons op richten, omdat we overtuigd zijn dat wij op deze thema’s het grootste verschil kunnen maken:

Inclusiviteit
Sociaal ondernemen zit in ons DNA; we zijn betrokken bij onze medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat werk structuur, zelfstandigheid en eigenwaarde voor onze medewerkers biedt. Dit gunnen wij iedereen; wij kunnen en willen voor iedereen een thuis zijn.

Milieu
Wij willen bijdragen aan een duurzame toekomst, omdat we geloven dat we alleen dan succesvol kunnen zijn. Daarom zijn we voortdurend bezig met het verminderen van onze milieu-impact. Hoewel we al veel initiatieven en acties ondernemen, hebben we onszelf ambitieuze doelstellingen gesteld en willen we voortdurend innoveren en ontwikkelen.

Bevlogen medewerkers
Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs. Wij streven daarom niet naar tevreden medewerkers, maar naar bevlogen medewerkers, naar medewerkers die net dat stapje extra willen doen, vol passie en met hart voor onze opdrachtgevers, met een grote glimlach op het gezicht. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers.

Deze drie hoofdthema’s zijn direct te herleiden naar een zestal Sustainable Development Goals (SDG’s). De SDg’s zijn 17 werelddoelen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn gericht op het creëren van een betere wereld, door een einde te maken aan armoede, ongelijkheid te bestrijden en de urgentie van klimaatverandering aan te pakken. Als onderdeel van de ATALIAN Group, die in 2012 het United Nations Global Compact ondertekende, ondersteunen wij met onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en MVO, in navolging van onze moedermaatschappij, deze doelen. Bekijk hier onder wat we allemaal doen.

Benieuwd naar het MVO verslag van Atalian 2020?

Benieuwd wat we doen? Kijk hier!
Milieu
2
Bevlogen medewerkers
2
Inclusiviteit
2
Duurzaamheidsvisie
2
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.