Wilt u een schone en frisse indruk maken op uw klanten of bezoekers?
Kies dan voor de expertise en zorgvuldigheid van de professionele glazenwassers en gevelreinigers van Visschedijk.  Voor als het goed, prettig en duurzaam moet!

Voor een heldere blik
Kostenefficiënt, duurzaam en effectief

Onze specialisten reinigen alle soorten gevels, damwanden, boeien en kozijnen. Desgewenst voorzien de gevel met een speciale coating die het materiaal beschermt tegen weersinvloeden en nieuwe vervuiling. Hierdoor ontstaat een langere schoonbeleving én verduurzaamt de gevel en het schilderwerk. Immers door gedegen schoonmaak en bescherming kan schilderwerk of vervanging worden uitgesteld. Uiteraard werken we uitsluitend met milieuvriendelijke middelen en passen waterbesparende systemen toe.

Veiligheid

Veiligheid
Voor het uitvoeren van glasbewassing hebben we een team van ervaren en volledig opgeleide glazenwassers in dienst. Uiteraard is veiligheid bij de uitvoering van de werkzaamheden van het grootste belang. Daarom maken we altijd een RI&E voor aanvang van de werkzaamheden om de veiligheid van uw en onze mensen te waarborgen.

In bijzondere situaties, zoals werken op grote hoogte of met speciale apparatuur, worden aanvullende eisen gesteld. Hier hebben we veel ervaring mee en we beschikken over al het benodigde materieel. We zijn VCA gecertificeerd en controleren regelmatig onze werkwijze en materialen middels onafhankelijke inspecteurs.

Ook uw gevel laten reinigen of de ramen laten wassen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.