Een gastvrij onthaal voor uw bezoekers een veilig pand voor u.

Receptie- & beveiligingsdiensten

Een echt goede receptioniste is een alleskunner. Denk aan een hartelijke en professionele ontvangst van cliënten en gasten, aan het vakkundig uitvoeren van taken, iemand die bij voorkeur meertalig inzetbaar is. Een proactief type ook die ziet wat er gedaan moet worden en zaken oppakt, die ondersteunt bij licht administratieve processen en tegelijk een beetje de oren en ogen van uw organisatie is. Veel gevraagd? Nee hoor. U vindt ze gewoon bij Visschedijk.

Benieuwd geworden? Bel of mail ons.

Een prettig idee
Beveiliging

Zekerheid en rust. Dat is wat goede beveiliging u oplevert. Visschedijk biedt daarom drie vormen van beveiliging aan die volledig zijn afgestemd op uw specifieke situatie en wensen: mobiele surveillance, objectbeveiliging en alarmsystemen/alarmservice.

Bij mobiele surveillance gaat het om één of twee extra paar ogen die uw (bedrijven)terrein bewaken. Dit gebeurt op vooraf afgesproken tijden.
Kiest u voor objectbeveiliging dan borgen we niet alleen de veiligheid van uw gebouw(en) en terrein, maar ook de veiligheid van uw personeel.
Is een alarmsysteem of een meldkamer alarmservice afdoende? Ook dat regelen we voor u. Voor elk pand en voor elk gewenst niveau van beveiliging.

Meer weten? Bel of mail ons.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.