Uw collega’s, zakelijke relaties een smaakvolle lunch aan kunnen bieden in uw eigen restaurant of vergaderruimte? Met onze  innovatieve concepten ontvangen we hen niet alleen met een lekkere en gezonde lunch, maar ook met maximale gastvrijheid. Eet smakelijk en ontspan!

Bedrijfscatering
2
Automatenvoorziening
2
Catering Webshop
2
Scholen catering
2
Evenementen- of partycatering

Heb je een feestje?

Genieten van eenvoud of culinair verrast worden? Wij verzorgen uw evenement, feest of partij.  Onze enthousiaste gepassioneerde medewerkers maken van uw evenement een unieke culinaire beleving. De smaak, geur en kleur van dagverse ingrediënten zijn het extra ingrediënt van een geslaagd evenement.

Catering Webshop
Dagelijks vers bezorgd

Samen lunchen kan belangrijk zijn voor de binding met en binnen een team. Wilt u uw medewerkers een lunch bieden zonder dat u beschikt over een bedrijfsrestaurant? Is samen lunchen belangrijk voor uw bedrijfscultuur? Visschedijk Catering komt met een uniek concept bij u op locatie!

Bedrijfscatering & Horecadiensten

Innovatieve concepten

Verrassend, veelzijdig en flexibel. Visschedijk Catering onderscheidt zich door het leveren van maatwerk. Vanuit de huidige en gewenste situatie bekijken wij de mogelijkheden voor uw bedrijfsrestaurant en/of horecavoorziening.

Automatenvoorziening
Altijd bij de hand

Werken uw mensen in ploegendiensten? Of is de behoefte aan eten en drinken binnen uw organisatie sterk wisselend? Dan is de Visschedijk automatenvoorziening een uitstekende oplossing, ook als aanvulling op een bedrijfsrestaurant.

Contact opnemen

Meer weten of advies op maat?

Contact opnemen

Meer weten of advies op maat?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen of een advies op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Altijd op de hoogte

Nieuws en media

Fill 1
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.