Ervaringen van de Visschedijk afstudeerders!

Fill 1
Ervaringen van de Visschedijk afstudeerders! - Visschedijk

Visschedijk is een erkend leerbedrijf en biedt door heel Nederland doorlopend stageplekken aan. In februari 2021 zijn vijf studenten gestart met hun afstudeeronderzoek bij Visschedijk met ieder een eigen vraagstuk. Graag delen deze studenten hun ervaringen.

De ervaringen!

Hoe kwam je bij Visschedijk terecht?
Laura en Roy hebben via LinkedIn een oproep gedaan, waarop Visschedijk heeft gereageerd. Bjorn heeft via een medestudent over ons gehoord en Silke zag de vacature op Indeed en kende Visschedijk via bekenden. Tijdens de afstudeerperiode hebben alle studenten meegewerkt op de verschillende afdelingen binnen Visschedijk. Hierdoor hebben ze allemaal ervaring opgedaan en inzicht gekregen in de organisatie en wat daarbij komt kijken.

Wat houdt je opdracht in?
Laura: ‘’Mijn afstudeeronderzoek binnen HR is gericht op onboarding (het binden en boeien) van medewerkers binnen Visschedijk met als doel om medewerkers langer binnen de organisatie werkzaam te houden. Joran, Bjorn, Roy en Silke hebben hun afstudeeronderzoek uitgevoerd binnen de afdeling commercie’’. Joran: ‘’In het laatste onderdeel van mijn studie heb ik een adviesrapport geschreven over het uitbreiden van de schoonmaakdienstverlening van Visschedijk binnen de ziekenhuisomgeving. Het was supertof dat ik dit vanuit het Scheperziekenhuis in Emmen kon uitvoeren’’. Bjorn: ‘’Mijn afstudeeronderzoek gaat over online marketing en de implementatie van online marketing binnen de organisatie’’. Roy: ‘’Ik heb onderzoek gedaan naar cross-selling onder de huidige klanten van Visschedijk. Dit  houdt in; het verkopen van extra / aanvullende diensten aan bestaande opdrachtgevers’. Silke: ‘’Mijn onderzoek gaat over de identiteit en het imago van Visschedijk bij bestaande klanten. Ofwel, wie wil Visschedijk zijn en komt dit overeen met hoe Visschedijk wordt gezien?’’.

Wat waren leerzame momenten voor jou?
Bjorn: ‘’Voor mij zijn de meest leerzame momenten de gesprekken die ik heb gevoerd met professionals uit het bedrijfsleven. Dit was erg leuk om mee te maken!’’. Silke vult aan: ‘’Ik heb geleerd om snel te schakelen vanwege de tijdsdruk die er is.

Alle verwachtingen van deze afstudeerders zijn waargemaakt. Ze geven aan dat de begeleiding goed was georganiseerd, er tijd voor je vrij werd gemaakt en de deur altijd open stond. Laura vult aan: ‘’Ik vind Visschedijk een goed afstudeerbedrijf omdat er oprechte aandacht voor je is. Het is een organisatie die volop in ontwikkeling is waardoor je als afstudeerder een mooie ervaring kan opdoen. Als onderdeel van het team krijg je de kans om een echte bijdrage te leveren.

Wat ze leuk vinden aan Visschedijk? Dat het laagdrempelig is, veelzijdig en een mooi bedrijf!

Visschedijk heeft doorlopend stagemogelijkheden binnen verschillende afdelingen; zowel in de operatie (catering / facilitair / schoonmaak) als op het hoofdkantoor ( HR / Finance / Commercie). Kom bij Visschedijk stage lopen en zet je eerste stap richting de arbeidsmarkt! Check onze social media voor alle vacatures!

Wil je meer informatie? Bel of app naar 0621243637. Laura staat je graag te woord!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.