Bij Visschedijk werken we hard aan de ontwikkeling van onze mensen. Visschedijkers krijgen daarom een gedegen opleiding en we helpen bij het ontwikkelen van hun talent.
Dat maakt dat onze mensen professioneel en gedreven zijn.

Visschedijk Academie
2
Onze vacatures
2
Visschedijk groeit!
Nieuw talent!

Wij hebben regelmatig behoefte aan nieuw talent binnen ons mooie bedrijf. We groeien namelijk hard in elke regio. Op zoek naar schoonmaakwerk in Amsterdam, Rotterdam, Twente of Eindhoven? Kijk eens bij onze vacatures.
Wie weet hebben wij de droombaan voor jou!

Visschedijk Academie
Ondersteuning bij jouw ontwikkeling & groei

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich voortdurend persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Want die ontwikkeling maakt jou wendbaar als persoon én ons als organisatie zodat we steeds op de juiste wijze kunnen inspelen op de veranderende verwachtingen van de markt. Daarnaast geloven we erin dat we middels opleiding en ontwikkeling medewerkers duurzaam aan Visschedijk kunnen binden en kwalitatief een verschil kunnen maken.

Vacatures!
Kom bij ons werken

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Kijk dan snel bij onze actuele openstaande vacatures en reageer op een van de veelzijdige functies. Iets gevonden dat bij je past? Vertel ons waarom we juist met jou in gesprek moeten gaan. Dat kan door je verhaal naar ons te mailen, samen met je cv.

Open sollicitatie
Ben jij een echte Visschedijker?

Heb je een goed idee, of ben je ervan overtuigd dat jij als werknemer bij Visschedijk past, maar sluiten jouw vaardigheden niet aan bij een van onze openstaande vacatures? Niet bij de pakken neerzitten. Stuur ons een open sollicitatie waarin je jezelf introduceert en vertelt wat je vaardigheden zijn. Wie weet raken we zo enthousiast dat we een vacature voor je bedenken.

Stage lopen

Superstudenten gezocht!

Als betrokken organisatie zoeken wij superstudenten om samen met ons te werken aan de groei van onze Visschedijk-familie. Daarnaast staat talentontwikkeling bij ons hoog in het vaandel, dus eenmaal binnenboord, proberen we het beste uit jou naar voren te halen. Doe je mee?

 

Altijd op de hoogte

Nieuws en media

Fill 1
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.