Visschedijk Schoonmaak

Visschedijk Schoonmaak werkt met mensen voor mensen aan een schone en prettige werk en leefomgeving. Visschedijk schoonmaak is in staat complete schoonmaakprogramma’s op te stellen, op maat gesneden en geheel conform de wensen van onze opdrachtgevers. Wij beschikken over specialisten op het gebied van vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud, maar ook hotelschoonmaak, schoonmaak van scholen en kantoren.

Visschedijk Schoonmaak levert allerlei soorten schoonmaakwerk. Dit kunnen dagelijkse werkzaamheden zijn maar ook objecten die in een andere frequentie worden gereinigd. Schoonmaaktijden variëren op basis van de wensen van onze opdrachtgevers. Tevens zijn de wensen en voorkeuren van onze opdrachtgevers leidraad voor de gehanteerde schoonmaakaanpak. Deze vertalen we naar een werkprogramma waarin alle gemaakte afspraken eenduidig worden vastgelegd. Periodiek vindt er afstemming met de opdrachtgever plaats over de kwaliteit en het verloop van de werkzaamheden.

De kwaliteit van onze werkzaamheden wordt frequent gecontroleerd. We volgen daarbij een erkende systematiek (o.a. NEN 2075) in het meten van kwaliteit, waarbij ook de kwaliteitsbeleving wordt gemeten. Onafhankelijke inspecties en een strikte klachtenprocedure zorgen ervoor dat de kwaliteit ook op de lange duur is gewaarborgd.

Visschedijk Facilitair is een onderneming die aandacht heeft voor haar mensen. We bieden onze mensen werk aan waarin ze het best presteren en waarin hun motivatie optimaal tot uitdrukking komt.


Samengevat is Visschedijk Facilitair een organisatie met duidelijke kernwaarden:

- Oog voor detail
- Aandacht voor de klant
- Hart voor onze werknemers
- Ondernemende houding
- Afspraken nakomen
- Plezier in je werk