Icoon schoonmaakSchoonmaak

Werken met én voor mensen aan een schone en prettige werk- en leefomgeving.

Onze mensen kunnen goed luisteren. En blinken uit in maatwerk. Maar wat ons echt zo goed maakt, zijn onze schoonmakers. Zij zorgen ervoor dat uw pand er vlekkeloos uitziet. Zoals wij dat afgesproken hebben.

Schoonmaken op maat

Bij Visschedijk werken wij aan een schone en prettige werk- en leefomgeving. Wij maken gebouwen schoon zoals wij onze gebouwen schoon willen hebben. Omdat werken in een opgeruimde ruimte de productiviteit verhoogd. Toch? Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit in een schoonmaakprogramma, zodat onze schoonmakers op de hoogte zijn van uw wensen.

Uitdagingen aangaan

Wij beschikken over experts op het gebied van dagelijkse schoonmaak. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren, zoals de zorg- en industriële omgeving en de schoonmaak van scholen en kantoren. Daarom durven wij iedere uitdaging aan te nemen. Zelfs bij calamiteiten kunt u ons gerust bellen. Want dat kan met zoveel diversiteit en vakmanschap binnen onze schoonmaakteams.

Wilt u meer weten?

Onze adviseur op het gebied van schoonmaak schiet u graag te hulp met uw vragen of interesse in ons vak. Stuur ons een email en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Stuur een mail