Icoon schoonmaakSchoonmaak

Werken met én voor mensen aan een schone en prettige werk- en leefomgeving.

Onze mensen kunnen goed luisteren. En blinken uit in maatwerk. Maar wat ons echt zo goed maakt, zijn onze schoonmakers. Zij zorgen ervoor dat uw pand er vlekkeloos uitziet. Zoals wij dat afgesproken hebben.

Schoonmaken op maat

Bij Visschedijk werken wij aan een schone en prettige werk- en leefomgeving. Wij maken gebouwen schoon zoals wij onze eigen panden schoon willen hebben. Omdat werken in een opgeruimde ruimte de productiviteit verhoogt. Toch? Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze in een schoonmaakprogramma. Zo weten onze schoonmakers precies wat voor u belangrijk is.

Uitdagingen aangaan

Wij beschikken over experts op het gebied van dagelijkse schoonmaak. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren, zoals de zorg- en industriële omgeving en de schoonmaak van scholen en kantoren. Daarom durven wij iedere uitdaging aan te nemen. Zelfs bij calamiteiten kunt u ons gerust bellen. Want met zoveel diversiteit en vakmanschap is er altijd een passende oplossing!

Wilt u meer weten?

Schoonmaak adviseur

Onze adviseur op het gebied van schoonmaak schiet u graag te hulp met uw vragen of interesse in ons vak. Stuur ons een email en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Stuur een mail