Schoonmaak

Schoonmaak

Met passie maken wij uw gebouw kraakhelder en schoon. Wilt u weten waarom? Klik dan hier.

Diensten
Catering & Horeca

Catering & Horeca

Veelzijdige catering met een gastvrije glimlach. Wilt u met ons aan tafel? Klik dan hier.

Diensten
Facilitair totaal

Facilitair totaal

Slim en efficiënt uw facilitaire diensten geregeld. Hoe we dat doen? Klik dan hier.

Diensten
Facilitaire producten

Facilitaire producten

Inkoop, logistiek en service van facilitaire producten. Van handdoek tot koffie-automaat. Een hele zorg minder.

Naar onze webshop
Direct contact
074 3030 800
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

Welkom bij de Visschedijk familie

De focus binnen onze organisatie richt zich op klanten en medewerkers. Visschedijk heeft de ambitie klanten en medewerkers te verbinden, met ons vakmanschap als basis en met oog voor onze maatschappij. Hierin de optimale balans vinden is ons ultieme doel.

Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak- cateringdiensten met een sterk regionaal karakter. Als onderdeel van de ATALIAN Group biedt Visschedijk een breed scala aan facilitaire diensten aan. In totaal werken er dagelijks meer dan 2.300 sympathieke medewerkers in geheel Nederland aan een prettige, schone en smaakvolle (werk)omgeving. De samensmelting met ATALIAN Group maakt het voor Visschedijk tevens mogelijk om grensoverschrijdende klanten te bedienen.

Vakmanschap verbindt

Onze visie is gebaseerd op een goede samenwerking tussen de klant en de medewerkers van Visschedijk, waarbij ruimte is voor maatwerk. Wij investeren graag in de relatie met onze opdrachtgevers omdat dat volgens ons de enige manier is waarop we werkelijk kwaliteit kunnen leveren.

Onze missie

Innoveren door te luisteren naar onze klanten, om oplossingen te faciliteren en maatwerk te leveren, vanuit een sociaal maatschappelijk karakter. Visschedijk is een actief lerende organisatie die haar dienstverlening steeds proactief verbetert en waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen en met veel plezier werken.